Kontakt os gerne for booking eller en snak om selskaber på 75 11 70 71

 

RESTAURANT

SJELBORG STRAND

Siden 1929

MENU

SELSKABSMENUER

Menu 1

 

- Forretter -

 

Luksus Tarteletter med

Høns-asparges

Kyllingesalat i carrydressing-

 Ananas

 

- Hovedretter -

 

Gammeldags oksesteg  stegt i jerngryde-

Kartofler– flødesauce-glaseret løg- bønner,-gulerødder -tyttebær-surt

Glaseret hamburgerryg-

Kartofler-frisk grønsag-aspargessauce

Helstegt svinekam-

Hvide –brune-kartofler-rødkål-surt-flødesauce

 

- Desserter -

 

Citronfromage

Pære belle helene-

Vanilleis-chokoladesauce

 

Vælg 3 retter af menu 1

 

Pr. cou. 258,-kr.

 

Min. 20 pers.

Fast pris incl. Velkomstdrinks - Fri vin –øl-vand-kaffe-kransekage-natmad

 

Pr. cou. 658,- kr.

Menu 2

 

- Forretter -

 

-Hvidvinsdampet fiskefilet-

Rejer-asparges-dressing-salat

Fanøskinke med melon

 

- Hovedretter -

 

Barbeque sparribs

Bagt kartoffel– salat– dressing

Laksefilet

Små kartofler– friske grønsager– hollandaise

Kalvesteg stegt som vildt

Hvide og brune kartofler– surt-sødt-waldorf–

Vildtflødesauce

 

- Desserter -

 

Is

frisk frugt– flødeskum

Frisk frugt

råcreme

 

Vælg 3 retter af menu 2

 

pr. cou. 298,- kr.

 

Fast pris incl. Velkomstdrinks - fri vin - øl-vand-kaffe

Kransekage-natmad

 

Pr.cou. 698,- kr.

Menu 4

 

- Forretter -

 

Rødtungefilet på flødepoceret spinat-

Tapas

Fanøskinke med melon - fennikelpølse med syltet rødløg - hønsesalat -

Sprød rug med røget mos og rejer -

fyldt pandekage med røget laks

Laks fra den lokale

​røget på den gode gamle måde

Slikasparges - syrnet fløde - sprød rug og salater

eller

flødestuvet spinat

 

- Hovedretter -

 

Helstegt oksemørbrad

Friske grønsager - salat - rødvinsauce

Sæson kartoffel

 

- Desserter -

 

Hjemmelavet is på nøddebund

Frisk frugt - Grand marinere creme

 Pandekager

Hjemmelavet vanilleis- jordbærsyltetøj

 

Vælg 3 retter af menu 4

 

pr. cou. 458,- kr.

 

Fast pris incl. Velkomstdrinks - fri vin - øl - vand -

 kaffe - kransekage - natmad

 

pr. cou. 858,- kr.

Menu 3

 

- Forretter -

 

Rejecoktail

Dampet laks

Rejer-kaviar-asparges–salat-dressing

 

- Hovedretter -

 

Helstegt oksefilet

Bagt kartoffel - salat - dressing - bearnaise

Helstegt kalvefilet

hasselbagte kartofler - friske

Grønsager - rødvinssauce

Perlehønebryst

Rodfrugter-smørristede kartofler og skysauce

 

- Desserter -

 

Brownies - frugt - vanilleis

 

Vælg 3 retter af menu 3

 

pr. cou. 398,- kr.

 

Fast pris incl. Velkomstdrinks - fri vin - øl - vand -

 kaffe - kransekage - natmad

 

 pr. cou. 798,- kr.

 

 

 

 TA`SELV BORD

VED MIN. 20 COU.

278,-KR

 

 

 

 

 

RESERVATION

7511 7071

FIND OS

Sjelborg Strandvej 40

6710 Esbjerg V

VI ER OGSÅ PÅ

God

mad