Kontakt os gerne for booking eller en snak om selskaber på 75 11 70 71

SELSKABSMENUER

Betingelser:

 

Ved selskaber er det min. 20 pers.

Endelig antal skal gives 48 timer før festen.

Festen holdes indenfor 7 timer.

Overtid betales med 65,- kr. pr. cou. pr. påbegyndt time.

Alle priser er incl. Lys - Duge - Opdækning  - Blomster

 

Betjening:

Der afregnes samme dag.

 

Der tages forbehold for prisændringer.

MENU

Menu 1

 

- Forretter -

 

Luksus Tarteletter med

Høns-asparges

Kyllingesalat i carrydressing-

 Ananas

 

- Hovedretter -

 

Gammeldags oksesteg  stegt i jerngryde-

Kartofler – flødesauce-glaseret løg - bønner,-gulerødder - tyttebær - surt

Glaseret hamburgerryg -

kartofler - frisk grønsag - aspargessauce

 

- Desserter -

 

Citronfromage

Pære belle helene

Vanilleis - chokoladesauce

 

Vælg 3 retter af menu 1

 

358,- kr. pr. cou.

 

Min. 20 pers.

Fast pris incl. velkomstdrinks - Fri vin – øl - vand -kaffe - kransekage - natmad

 

858,- kr. pr. cou.

 

Menu 2

 

- Forretter -

 

Hvidvinsdampet fiskefilet -

Rejer - asparges - dressing - salat

Fanøskinke med melon

 

- Hovedretter -

 

Barbeque sparribs

Bagt kartoffel - salat - dressing

Laksefilet

Små kartofler - friske grønsager - hollandaise

Kalvesteg stegt som vildt

Hvide og brune kartofler - surt - sødt - waldorf -

vildtflødesauce

 

- Desserter -

 

Is

frisk frugt - flødeskum

Frisk frugt

råcreme

 

Vælg 3 retter af menu 2

 

398,- kr. pr. cou.

 

Fast pris incl. velkomstdrinks - fri vin - øl - vand - kaffe - kransekage - natmad

 

798,- kr. pr. cou.

 

Menu 3

 

- Forretter -

 

Rejecoktail

Dampet laks

Rejer - kaviar - asparges - salat - dressing

 

- Hovedretter -

 

Helstegt kalvefilet

hasselback kartofler - friske

grønsager - rødvinssauce

Perlehønebryst

rodfrugter - smørristede kartofler og skysauce

 

- Desserter -

 

Brownies - frugt - vanilleis

 

Vælg 3 retter af menu 3

 

468,- kr. pr. cou.

 

Fast pris incl. velkomstdrinks - fri vin - øl - vand -

 kaffe - kransekage - natmad

 

968,- kr. pr. cou.

 

TA' SELV BORD

VED MIN. 20 COU.

 

298,- kr. pr. cou.

 

Menu 4

 

- Forretter -

 

Rødtungefilet på flødepoceret spinat

Laks fra den lokale

​røget på den gode gamle måde

slikasparges

flødestuvet spinat

 

- Hovedretter -

 

Helstegt oksemørbrad

Friske grønsager - salat - rødvinsauce

sæson kartoffel

 

- Desserter -

 

Hjemmelavet is på nøddebund

Frisk frugt - Grand marnier creme

 Pandekager

Hjemmelavet vanilleis - jordbærsyltetøj

 

Vælg 3 retter af menu 4

 

528,- kr. pr. cou.

 

Fast pris incl. velkomstdrinks - fri vin - øl - vand -

 kaffe - kransekage - natmad

 

1028,- kr. pr. cou.

 

RESERVATION

75 11 70 71

FIND OS

Sjelborg Strandvej 40

6710 Esbjerg V

VI ER OGSÅ PÅ