Kontakt os gerne for booking eller en snak om selskaber på 75 11 70 71
SELSKABSMENUER
Betingelser:
Ved selskaber er det min. 20 pers.
Endelig antal skal gives 48 timer før festen.
Festen holdes indenfor 7 timer.
Overtid betales med 65,- kr. pr. cou. pr. påbegyndt time.
Alle priser er incl. Lys - Duge - Opdækning - Blomster
Betjening:
Der afregnes samme dag.
Der tages forbehold for prisændringer.
Menu 1
- Forretter -
Luksus Tarteletter med
Høns-asparges
•
Kyllingesalat i carrydressing-
Ananas
- Hovedretter -
Gammeldags oksesteg stegt i jerngryde-
Kartofler – flødesauce-glaseret løg - bønner,-gulerødder - tyttebær - surt
•
Glaseret hamburgerryg -
kartofler - frisk grønsag - aspargessauce
•
- Desserter -
Citronfromage
•
Pære belle helene
Vanilleis - chokoladesauce
Vælg 3 retter af menu 1
358,- kr. pr. cou.
Min. 20 pers.
Fast pris incl. velkomstdrinks - Fri vin – øl - vand -kaffe - kransekage - natmad
858,- kr. pr. cou.
Menu 2
- Forretter -
Hvidvinsdampet fiskefilet -
Rejer - asparges - dressing - salat
•
Fanøskinke med melon
- Hovedretter -
Barbeque sparribs
Bagt kartoffel - salat - dressing
•
Laksefilet
Små kartofler - friske grønsager - hollandaise
•
Kalvesteg stegt som vildt
Hvide og brune kartofler - surt - sødt - waldorf -
vildtflødesauce
- Desserter -
Is
frisk frugt - flødeskum
•
Frisk frugt
råcreme
Vælg 3 retter af menu 2
398,- kr. pr. cou.
Fast pris incl. velkomstdrinks - fri vin - øl - vand - kaffe - kransekage - natmad
798,- kr. pr. cou.
Menu 3
- Forretter -
Rejecoktail
•
Dampet laks
Rejer - kaviar - asparges - salat - dressing
- Hovedretter -
Helstegt kalvefilet
hasselback kartofler - friske
grønsager - rødvinssauce
•
Perlehønebryst
rodfrugter - smørristede kartofler og skysauce
- Desserter -
Brownies - frugt - vanilleis
Vælg 3 retter af menu 3
468,- kr. pr. cou.
Fast pris incl. velkomstdrinks - fri vin - øl - vand -
kaffe - kransekage - natmad
968,- kr. pr. cou.
TA' SELV BORD
VED MIN. 20 COU.
298,- kr. pr. cou.
Menu 4
- Forretter -
Rødtungefilet på flødepoceret spinat
•
Laks fra den lokale
røget på den gode gamle måde
slikasparges
flødestuvet spinat
- Hovedretter -
Helstegt oksemørbrad
Friske grønsager - salat - rødvinsauce
sæson kartoffel
- Desserter -
Hjemmelavet is på nøddebund
Frisk frugt - Grand marnier creme
•
Pandekager
Hjemmelavet vanilleis - jordbærsyltetøj
Vælg 3 retter af menu 4
528,- kr. pr. cou.
Fast pris incl. velkomstdrinks - fri vin - øl - vand -
kaffe - kransekage - natmad
1028,- kr. pr. cou.
RESERVATION
75 11 70 71